Coachtraject Jouw eigen reis

Jouw Reis

Ga je mee op reis?

Op ontdekkingstocht naar je eigen gedrag- en communicatiestijl

 

Nadat jij een vragenlijst hebt ingevuld, worden jouw gedrags- en communicatie eigenschappen in kaart gebracht op je PersonalMap. Je ontvangt deze kaart en routebeschrijving met daarop o.a. jouw manier van communiceren, hoe anderen je kunnen zien of ervaren, hoe je omgaat met anderen, wat jouw sterke en zwakke punten zijn. PersonalMapping is gebaseerd van het DISC-model en is verrijkt door hier een extra laag aan toe te voegen in de vorm van de Wereld van Verschil.

In de eerste afspraak leg ik je meer uit over hoe de PersonalMap is opgebouwd, gaan we op ontdekkingsreis in de Wereld van Verschil en gaan we samen jouw PersonalMap bespreken.

In de volgende afspraken gaan we met behulp van aanvullende oefeningen aan de slag met jouw (loopbaan)vragen en ontwikkelpunten, zodat je jezelf (nog) beter leert kennen en jezelf en anderen leert begrijpen. Deze inzichten en dit begrip kunnen je helpen in het maken van keuzes, in het inzetten van jouw sterke punten en in een meer begripvolle samenwerking met anderen.

Coachtraject Jouw eigen reis bestaat uit 3 bijeenkomsten (op af te spreken locatie) van ongeveer 1,5 uur. Daarnaast is tijd en inzet voor de huiswerkopdrachten nodig om het optimale uit jouw reis te halen.

Kosten € 450,- (vrijgesteld van BTW)