Over Loopbaancoaching

Vragen die centraal staan bij loopbaancoaching zijn: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En wat kan ik doen om dit te bereiken?  

Het is mijn overtuiging dat iedereen de antwoorden zelf al in zich heeft. Als coach begeleid ik je bij het vinden van deze antwoorden en het aanbrengen van structuur, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je toekomstvisie. Ik maak hierbij gebruik van een selectie van vele verdiepende opdrachten vanuit diverse loopbaanmethoden en NLP. Door daarnaast een luisterend oor te bieden en met open blik door te vragen, help ik je inzichten te krijgen. Belangrijk vind ik dat er wederzijds vertrouwen is en dat je je op je gemak voelt, zodat je je helemaal kunt open stellen.

Omdat ik kwaliteit en deskundigheid in coaching erg belangrijk vind, heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc. 

Ik ben gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional bij Noloc en werk conform de gedragscode van Noloc.  

 

certificering noloc

Welk traject past bij jou?

natuurlijk kruispunt

Loopbaantraject van nature

Een intensief traject van 3 maanden, waarin je jezelf nog beter leert kennen.
We ronden dit traject af met jouw loopbaanvisie en een
actieplan om jouw doel te bereiken.

Jouw Reis

Coachtraject
Jouw eigen reis

In dit traject van 3 bijeenkomsten gaan we in de Wereld van Verschil op ontdekkingsreis naar het gedrag. Hoe kun je jouw gedrag optimaal inzetten, bijvoorbeeld in samenwerking met anderen?

rivier met stenen

Stepping stones

Een kort en krachtig traject om te onderzoeken of je het juiste pad bewandelt of een helpende hand in een paar afspraken.