Over Mij

maaike dit ben ik

Even Voostellen

Mijn naam is Maaike. Ik woon in Uden en ben geboren en getogen in Erp.
Mijn eigen loopbaan zie ik als een mooi slingerend pad, waarin ik in alle banen en opleidingen ervaringen heb meegenomen, die me gevormd hebben tot de coach die ik nu ben.

Vooral de opleidingen tot Loopbaancoach en NLP Master Practitioner en mijn jarenlange werkervaring in HR en in re-integratie neem ik mee in mijn werkwijze als loopbaancoach.

Ook ben ik gecertificeerd als MapsTell Guide. Met PersonalMapping kan ik mensen mee op reis nemen in de Wereld van Verschil en hen op een leuke manier helpen inzicht en begrip te krijgen over hun eigen gedrag en het gedrag van anderen.

Mijn Passies

Ik kan erg genieten van wandelen in de natuur. Frisse lucht opsnuiven en in elk seizoen de mooie verandering van planten en dieren zien, zo kan ik mijn hoofd leegmaken, mijn energie opladen en dingen weer helder zien. Gelukkig zijn hiervoor heel veel mogelijkheden in het Brabantse land.

Naast mooie plaatsen dichtbij huis, ga ik ook graag op reis in binnenland en buitenland om mij te verwonderen en vooral te laten inspireren door andere omgevingen, culturen en mensen. De meest creatieve ideeën en plannen ontstaan bij mij tijdens mijn reizen.

Verder krijg ik veel energie van sporten o.a. crossfit en strongfit.
Hierin kan ik mezelf uitdagen en bewust met mijn lichaam en mijn gezondheid bezig zijn.

Ook ben ik graag creatief bezig, o.a. met airbrushen. Door met volledige aandacht iets te creëren kan ik niet alleen mijn creativiteit kwijt, maar groeit mijn creativiteit ook op andere gebieden, bijvoorbeeld in coachopdrachten en -methoden.

over mij loopbaancoach maaike

Dit vind ik belangrijk

Respect en integriteit zijn voor mij vanzelfsprekend. Dit zijn waarden die ik enorm waardeer in anderen en die ik zelf nastreef.

Verder is vrijheid voor mij een belangrijke waarde. Vrijheid om te doen wat ik leuk vind en vooral ook leuk te vinden wat ik doe.

Heb je nog vragen? Wil je informatie?

Vul dan het contactformulier in of mail,

bel of stuur een whatsapp